No to czekam chłopaki na zdjecia
oświetlenie progu oraz light assistant
Zwiń
X
-
oświetlenie progu oraz light assistant
Witam,
Mam pytanko do szanownych forumowiczów. Czy powyższe opcje to jakieś dodatkowe udogodnienia które trzeba dokupić podczas konfigurowania fury czy jest to w standardzie? U mnie obie nie działają chyba że można to jakoś odblokować po przez VAG'a ???
Pozdr.
J.N
-
-
Co masz na myśli pisząc "oświetlenie progu" ? Czy chodzi ci o dodatkowe lampki pod lusterkamni zewnętrznymi które oświetlaja podłoże po odryglowaniu auta lub otworzeniu drzwi? Jesli tak to te lampki dostępne sa dopiero od wersji elegence jako standard. W pozostałych wersjach nie występują wogule i nie mozna ich dokupić.
Jęsli chodzi o light assistant to jest to dodatkwo płatna opcja (poza L&K i chyba RS które to wersje mają ją w standarcie).Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Tak mialem na mysli corner light.
Znalazłem gdzies wątek na temat light assistant. Podobno zależy to od typu sterownika jeżeli mam 30bitowy to mogę sobie to włączyć vagiem...
Jak sprawdzić jaki mam sterownik??
Pozdr.
K
Zamieszczone przez BigCo masz na myśli pisząc "oświetlenie progu" ? Czy chodzi ci o dodatkowe lampki pod lusterkamni zewnętrznymi które oświetlaja podłoże po odryglowaniu auta lub otworzeniu drzwi? Jesli tak to te lampki dostępne sa dopiero od wersji elegence jako standard. W pozostałych wersjach nie występują wogule i nie mozna ich dokupić.
Jęsli chodzi o light assistant to jest to dodatkwo płatna opcja (poza L&K i chyba RS które to wersje mają ją w standarcie).
Komentarz
-
-
No tak to jeszcze coś innego
chodzi mi o to o czym pisaleś w pierwszym poście.
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez shadyTak mialem na mysli corner light.
Komentarz
-
Komentarz